Hjem

Kommunikasjon
Prosessledelse
Rekruttering
Coaching
Karriereendring
Omstilling

[Du står her: Om oss ]

OM OSS

Utsikt as er et rådgivningsselskap som ble stiftet i 2003. Vi arbeider med flere av landets største og mest spennende bedrifter, og har også oppgaver i offentlig sektor.

Selskapet ledes av Herleik Tosterud som har lang og bred erfaring fra ulike typer rådgivningsarbeid. Virksomheten er organisert med et nettverk av rådgivere med ulik kompetanse som benyttes avhengig av hvilke typer oppgaver som skal løses.

Vi konsentrerer virksomheten vår om ”myksiden”. Med det mener vi det som skjer i og mellom mennesker i arbeidslivet og som er svært avgjørende for utvikling, trivsel, motivasjon og resultater.

 

VÅR VISJON:
Vi vil gi mennesker og organisasjoner større innsikt og bedre utsikt.


VÅRT MÅL: 
Skape utvikling og vekst for våre kunder både på individnivå, i teamet og i organisasjonen ved å tilføre kompetanse innen kommunikasjon, prosessledelse og rekruttering.                                              

 

VÅRE VERDIER:
- Vi er faglig kompetente, trygge og profesjonelle
- Vi er tydelige, praktiske og ærlige
- Vi er lyttende og nysgjerrige
- Vi er engasjerende og entusiastiske

 

HER ER VI:

Herleik Tosterud   -  herleik@utsikt.no  -  Tlf +47 90 93 08 63  

Herleik er utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med organisasjonspsykologi og strategisk ledelse som spesialisering. Han har gjennomført AI studiet ved Høyskolen i Sørøstnorge og har dessuten to separate NLP Master Practitioner utdannelser fra Danmark og Norge. I tillegg er Herleik sertifisert bruker av en rekke verktøy innenfor atferd- og teamanalyse. Dette gjelder blant annet StrengthScope assessmentverktøy for styrker, Cut-e personlighets- og evnetester og Belbin teamrolleverktøy. 

Siden 1995 har Herleik arbeidet som rådgiver, coach og kurstrener i næringslivet og offentlig sektor. Herleik har særlig fokus på områdene kommunikasjon og prosessledelse og jobber blant annet med rekruttering, omstillingsprosesser, karriereendring, HMS-arbeid, leder- og teamtrening, coaching og fasilitering av ulike utviklingsprosesser.

 


Anna Kruse   -  anna@utsikt.no  

Anna er utdannet Kaospilot, NLP Master Practitioner, Sertifisert Ideastronaut og Business Coach.

Hun har jobbet med coaching, karriereutvikling, prosessledelse, ideutvikling, lederutvikling, konflikthåndtering, teambygging og prosjektledelse siden 1997. Anna har gjennomført prosjekter både i private og offentlige virksomheter.

 

Catherine Brun-Lie - catherine@utsikt.no 

Catherine er utdannet innen språk og statsvitenskp i Norge og utlandet. Hun er sertifisert bruker av OPQ personlighets- og evnetester.  Catherine har i mange år jobbet med excecutive search/rekruttering. I tilllegg har hun erfaring fra salg, kompetanseutvikling, prosjektledelse og rådgivning. I flere år har hun vært tilknyttet Norsk forening for prosjektledelse, NFP, hvor hun nå er formann for Osloavdelingen. Catherine har opparbeidet bred innsikt og kunnskap om norsk næringsliv og har et stort nettverk som også omfatter aktuelle kandidater til ulike stillinger. Noen nøkkelbegreper er gjensidig tillit, diskresjon og konfidensialitet.  

 

 

 Skriv ut

 

Nyheter:

Utsikt as, Besøksadresse: Fallanveien 4E, 0495 Oslo – Tlf: +47 90 93 08 63 - E-post: post@utsikt.no Utviklet av Bysant AS